Dermasoscopie

Demetra (Barco)

ONTWORPEN VOOR U

Samen met u

Stel je een manier voor om de beeldvorming van de huid voor altijd te veranderen en samen vorm te geven aan de toekomst van de dermatologie. Dankzij slimmere manieren te hebben om huidexamens te doen. Door het toevoegen van extra inzichten bij het screenen en analyseren van huidlaesies. Door onze kennis te delen met pioniers in de industrie, die werken aan één doel: het verbeteren van de diagnose van huidziekten.

Omdat onze expertise, aangevuld en samen, verder zal reiken dan ooit.
Demetra is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Het is een platform voor huidbeeldvorming van de volgende generatie en wordt geleverd met baanbrekende diepgaande leerstrategieën voor de toekomst, die klinische beslissingen in real time zullen ondersteunen.

Het beste wat onze patiënten kunnen krijgen

Demetra helpt ons bij het bieden van eersteklas zorg voor onze patiënten. Onze reputatie als kliniek is dus die van een kliniek die patienten kunnen vertrouwen. Demetra is ontworpen met het oog op de veiligheid van de patiënt.

BETAALBAAR VOOR IEDEREEN

onderzoek betaalbaar voor iedereen: consult 35euro

SLIMMER EN SNELLER WERKEN

Demetra is uiterst intelligent, in staat om elke taak in het huidonderzoek aan te pakken – en te perfectioneren. Met slechts één apparaat kunnen wij alle soorten foto’s maken, van dermoscopische tot klinische close-ups en overzichtsbeelden. Het maakt ook het in kaart brengen, opvolgen en vergelijken van huidbeelden eenvoudiger en efficienter.
Birgit-Muylle.Be/ Alle rechten voorbehouden 2018-2021 / Created by www.letech.be
Bel onsPLEXR Soft SurgeryOnze Gratis Nieuwsbrief