Fillers en spierontspanners

Reeds op jonge leeftijd (25+) maakt de huid minder collageen en elastine aan.

Hoe ouder we worden, hoe minder vocht de huid kan vasthouden.
De huid verslapt. er ontstaan kleine rimpels die later uitmonden in diepe(re) groeven.

Roken, stress, UV-bestraling zijn factoren die het verouderen beïnvloeden. Gezonde voeding, sporten, veel water drinken en de huid verzorgen en medisch laten behandelen kunnen de tijd terugdraaien alsook het verouderingsproces sterk tegenhouden. NCTF* behandeling is hierdoor zo populair bij de sterren.

Als NCTF onvoldoende helpt (bij oudere huid of teveel DNA schade huidcellen) kunnen rimpels verholpen worden met fillers en/of spierontspanners.

De fillers zijn een vulmiddel om het gezicht wat voller te maken en terug een jeugdig karakter te geven. Een vulmiddel met lidocaïne (verdoving) wordt zacht onder de huid gespoten. Dit is niet zonder gevaren door omliggende bloedvaten.

Rimpels die samenhangen met spierbewegingen (zoals kraaienpootjes, voorhoofd -en frontrimpels) laten zich uitstekend behandelen met spierontspanners.

*mogen door de vernieuwde wetgeving (mei 2013) enkel uitgevoerd worden door erkende esthetische artsen en plastische chirurgen.

Bespreek met Birgit Muylle al uw behandelingsopties en alternatief voor fillers en spierontspanners.

*NCTF new cellular treatment factor zorgt voor microfilling huid en gezicht(regio’s). Op een non-invasieve en dus niet injecteerbare manier dringen de moleculen door de huid tot diep in de rimpel. Info: 0471 26 91 26

Nieuw: FROTOX

Een non-invasieve procedure waarbij gebruik gemaakt wordt van cryotherapie.
Een caput ‘bevriest’ musculi en nervi tot -10°C (plaatselijk, pijnvrij).
Birgit Muylle behandelt met de CRYO:
– voorhoofds -en fronsrimpels
– kraaienpootjes
– vermoeide ogen
– wallen en zwarte randen, vet onder de ogen en waterophoping onder de ogen

 

Mesotox

de nieuwe BOTOX-like  behandeling zonder injecties

Het is een exclusieve lijn met cocktails van werkzame stoffen die efficiënte oplossingen bieden voor de belangrijkste gezichts- en figuur esthetische problemen.

Vermindert en voorkomt het verschijnen van rimpels en verbetert de effectiviteit van botulinum toxine. De grote verscheidenheid aan werkzame stoffen in de formule stimuleert een natuurlijk herstel van cellen, terwijl veranderingen in het huidweefsel worden verholpen. De pH valt binnen het fysiologische pH-bereik van tussen 6,5 en 7,5, wat een optimaal niveau van huidtolerantie garandeert.

Elke applicatie bevat de actieve stoffen die nodig zijn om maximaal in te werken en zorgen voor een optimaal resultaat

De behandeling stimuleert opname zuurstof en verstevigd de spieren, zo verkrijg je een natuurlijk en langst durend effect.

Verbetert de stevigheid en herstructurering van de extracellulaire matrix. De integrerende mesotox oplossing met peptiden is een alternatief voor Botox en spierontspannende injecties.

Effectiviteit door verminderen rimpels en lijntjes alsook het voorkomen.
De twee werken perfect samen om de integriteit van de huid te herstellen en verdere degradatie te voorkomen.