PlexR (plasmapen) – zonder incisies

PlexR (plasmapen)

zonder incisies

WAT IS PLEXR ?

Plexr Plus: een nieuwe generatie

Plexr Plus is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire apparatuur die de wereld van esthetiek snel doet veranderen. Plexr is de naam van het plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. Plexr is het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen waaronder
  • Ooglidcorrectie en lifting
  • Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc
  • Verstrakking van de kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
  • Full facelift
De Plexr methode is ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf GMV.

SAMENTREKKING ELASTISCHE VEZELS

Als gevolg van de aanraking met Plexr-plasma (Plasma Exeresis) ontstaat er een reactie in de huid waarbij de elastische huidvezels direct samentrekken. Het samentrekken van de vezels zorgt voor een direct liftend effect. Dit effect is gebaseerd op natuurlijke bio-stimulatie en is niet gerelateerd aan een hitte-effect of trauma zoals vaak het geval is bij vergelijkbare apparatuur.

UNIEKE WERKING

Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met deze gasmoleculen, waardoor de huidvezels samentrekken. Een behandeling met de Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr stelt in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones hun vorm weer terug te geven.

HUID SUBLIMATIE

Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met het zogenaamde Plasma Exeresis. Zonder dat er direct contact met de huid plaatsvindt, ontstaat er een kleine boog van geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Op deze manier wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig gesublimeerd (verdampt).

KRACHTIGE COLLAGEEN OPBOUW

Huidverbetering en opbouw gaan door na de behandeling. Na enkele weken heeft ditzelfde mechanisme er voor gezorgd dat de collageen vezels zich meervoudig hebben gemultipliceerd. Prof. Dr. Sotiris wijst in een onderzoek aan dat er sprake is van een significante collageen toename dat resulteert in een verdikking van de huid (dermis) tot ruim 60%. Naast huid reductie (door sublimatie) en lifting (krimping van elastische vezels) zorgt dit effect voor verdere huidversteviging en vertraging van verdere veroudering en huidverslappingen.

De hoogwaardige effecten en veiligheid van Plasma Exeresis (Plexr)
is door onze medische experts in talrijke medische onderzoeken bewezen.
Ondanks de vele imitatie apparatuur die op de markt verscheen als reactie op het succes van Plexr,
blijven de mogelijkheden en resultaten van Plexr onovertroffen.

PLEXR VOOR EN NA VERJONGEN

Amerikaanse Associatie voor Dermatologie onderzocht Plexr en oordeelde zeer positief:

“Plasma-Exeresis (Plexr) toont veelbelovende, remodellerende effecten op het collageen van het bovenste ooglid en resulteert in een klinisch verbeterd uiterlijk voor de patiënt, zonder ernstige bijwerkingen. Deze studie suggereert dat Plasma-Exeresis (Plexr) een veelbelovende oplossing zou kunnen zijn voor ooglid dermatochalasis (overtollige huid in het bovenste of onderste ooglid).”

© 2017 by the American Society for Dermatologic Surgery, Inc. Published by Wolters Kluwer Health, Inc. All rights reserved. ISSN: 1076-0512 · Dermatol Surg 2017;0:1-8
Bron : PLEXR

Bekijk ook : Micro Needling