MESOLIPS

FILLERS VOOR HET GELAAT EN DE LIPPEN

Volle lippen en een rimpelloos gelaat, behoren tot ons huidige schoonheidsideaal. Lippen en rimpels opvullen met hyaluronzuur zonder injecties. Sinds dit jaar is er een nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij jij zonder injecties lippen en rimpels kan opvullen met hyaluronzuur.

Met de Medical Hyaluron Pen injecteer je, zonder naalden, onder hoge druk hyaluronzuur in het gelaat. Het resultaat is vergelijkbaar met de klassieke mesofillers.

De Medical Hyaluron Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Met de Medical Hyaluron Pen injecteert u fillers zonder naald. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht. De Medical HYALURON PEN is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken.

Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt.Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen.Dus voor een optimaal resultaat: Water drinken!

Meso hyaluronzuurfiller.

Birgit-Muylle.Be/ Alle rechten voorbehouden 2018-2021 / Created by www.letech.be
Bel onsPLEXR Soft SurgeryOnze Gratis Nieuwsbrief